DW Development

PETG Kolfiber, 1000g, 1.75mm

375,00 kr

(ink. moms)

PETG Kolfiber 3D-filament. Tillverkat av högkvalitativt PETG-material förstärkt med kolfiber, detta filament på 1.75mm kombinerar styrka och motståndskraft mot deformation. Den mörka färgen ger en elegant touch till dina skapelser. Med 1000g filament per rulle får du tillräckligt med material för pålitliga och detaljerade utskrifter. Idealiskt för tekniska projekt och komponenter där både styvhet och flexibilitet är viktiga. Ge dina 3D-utskrifter överlägsen styrka med PETG Kolfiber 3D-filamentet och skapa imponerande, funktionella objekt.

I lager: 0

Påväg in: 0

I fabrik: 25+

PETG kolfiber

PETG Kolfiber 1000g 1.75mm filament – det ultimata valet för dina avancerade 3D-utskrifter. Tillverkat av PETG-material med kolfiberförstärkning, ger detta filament en perfekt balans mellan hållbarhet och flexibilitet.

Med en generös vikt på 1000 gram får du tillräckligt med material för att förvandla dina visioner till verklighet. Den 1.75mm tjockleken gör detta filament kompatibelt med en mängd olika 3D-skrivare, vilket ger dig frihet att utforska din kreativitet.

PETG Kolfiber är idealiskt för tekniska tillämpningar och skapelser där styrka och motståndskraft är av yttersta vikt. Den avancerade sammansättningen ger också överlägsen värmebeständighet och kemisk stabilitet.