DW Development

Innovativa 3D projekt till din nästa utskrift

Olika 3D Projekt har tagit designstiler och 3D printing till en ny nivå, vi har satt ihop några projekt för både nybörjare och experter. Oavsett om du vill förbättra ditt hem, skapa användbara verktyg eller bara ha roligt, här är några inspirerande projek du kan börja 3D printa redan idag. Såklart är alla länkade modeller gratis att ladda ner för personligt bruk, hitta fler modeller på de här sidorna.

Kalibrerare

Kalibreringsobjekt används för att justera och finjustera din 3D-skrivare för att säkerställa optimal prestanda och kvalitet på utskrifterna.

En 3D printad grön benchy
3D Benchy: Världens kanske populäraste båtmodel, går att kalibrera och justera skrivaren utifrån resultatet. Testar allt från överhäng till rätt dimentioner.

Ta reda på mer!

XYZ Kub: En kub med markeringar på varje axel (X, Y, Z) för att kontrollera noggrannheten i dimensionerna samt justering av skrivhuvudets rörelser.

Ta reda på mer!

En blå kalibreringskub XYZ

Organiserare

Dessa objekt hjälper dig att hålla ordning på dina verktyg, tillbehör och småsaker, vilket gör ditt arbetsutrymme mer effektivt och organiserat.

Ett 3d projekt för att kunna sortera skruvar

Skruv- och Mutterorganiserare: Ett simpelt projekt, låda med fack för att sortera och lagra skruvar automatiskt utan att mäta dem.

Ta reda på mer!

Modulära lådorHex formade lådor där man på många sätt kan placera och bygga upp sitt eget sorteringssystem utan att behöva göra något permanent.

Ta reda på mer!

En 3D Design för ett sorteringssystem

Inredning

Dekorativa och funktionella objekt som kan användas för att förbättra utseendet och i ditt hem eller kontor med hjlp av din 3D skrivare.

En liten vas med växter

Vas: En stilren och modern vas som passar in lite överallt, rekommenderat att skrivas ut i PETG för att göra den vattentät. 

Ta reda på mer!

Ljus: En elegant och modern ljushållare som passar både värmeljus, perfekt för att skapa en mysig atmosfär.

Ta reda på mer!

En ljusstake i grått filament

Smycken

Unika och personliga smycken som kan skrivas ut, gör dem till perfekta presenter eller tillägg till din eller någon annans smyckeskollektion.

En 3D printad ring som går att snurra på fingret

Fidget ring: En ring som kombinderar en print in place design med den praktiska stressutlösande rörelsen av att kunna snurra den.

Ta reda på mer!

Örhänge: Ett elegant örhänge med en tidslös design, Den simpla designen gör den lätt att skriva ut och lätt att göra i olika storlekar och färger. 

Ta reda på mer!

Ett 3D printat örhänge av vitt filament

Kontorsmaterial

Praktiska och klurigt funktionella utskrifter för att förbättra din arbetsplats och öka produktiviteten.

Klädnypor i olika färger som liknar pirajor

Klädnypa: En bits utskriven klädnypa som ser ut som en piraja. Lätt att skriva ut och ovärdelig när du väl behöver den.

Ta reda på mer!

Tejphållare: När du inte har en hjälpande hand tillgänglig eller om du är trött på att lägga ner allt för lång tid på att slå in paket.

Ta reda på mer!

En Tejprulle som hålls på plats av en 3D utskrift

Kökstillbehör

Praktiska och innovativa köksredskap som kan skrivas ut i 3D för att förbättra din matlagningsupplevelse och vistelse i köket.

En kaktus vars taggar är tandpetare

Tandpetehållare: Ingenstans att förvara tandpetarna? Sista gången du inte hittar tandpetarna nästa gång du behöver dem.

Ta reda på mer!

Dumplings press: Simpelt sätt att göra dumplings på, efter att du har skrivit ut denhär behöver du inte oroa dig för att göra fula dumplings igen.

Ta reda på mer!

En press som gör perfekta dumplings varje gång

Trädgårdstillbehör

erktyg och tillbehör för att hjälpa dig med trädgårdsarbete och växtskötsel. PETG eller ASA är att rekomendera.

En myra och en hare i siluette, 3D printad

Figurer: Ta grannskapet med storm efter att ha skrivit ut ett par av dessa, passar perfekt till tädgårdsfesten eller varför inte i rabatten?

Ta reda på mer!

Fågelmatare: Ge fåglarna ett tak över huvudet och stila til det lite i trädgården, flerfärgad utskrift så planera tidigt för rätt filament.

Ta reda på mer!

En fågel som äter ur en 3D printad fågelmatare

Elektronik Tillbehör

Tillbehör och hållare för att organisera och skydda dina elektroniska enheter.