DW Development

PC Kolfiber, 1000g, 1.75mm

585,00 kr

(ink. moms)

Utforska högpresterande 3D-utskrifter med vårt PC Kolfiber 3D-filament. Tillverkat av polycarbonat förstärkt med kolfiber, detta filament på 1.75mm kombinerar styrka och lätt vikt för imponerande resultat. Den mörka färgen ger en elegant touch till dina skapelser. Med en rulle som innehåller 1000g filament, möjliggör detta materialet pålitliga och detaljerade utskrifter. Idealiskt för tekniska projekt och applikationer där hållbarhet och precision är avgörande. Ge dina kreationer den perfekta balansen mellan styrka och vikt med vårt PC Kolfiber 3D-filament.

I lager: 0

Påväg in: 0

I fabrik: 25+

PC Kolfiber

PC Kolfiber 1000g 1.75mm filament, det ultimata valet för högpresterande och tekniskt avancerade skapelser. Tillverkat av Polykarbonat med kolfiberförstärkning, erbjuder detta filament enastående styrka, styvhet och värmebeständighet.

Med en generös vikt på 1000 gram ger detta filament tillräckligt med material för att möta dina mest krävande projekt. Den 1.75mm tjockleken gör den kompatibel med många 3D-skrivare, vilket ger dig flexibilitet och mångsidighet.

PC Kolfiber är perfekt för tekniska tillämpningar där överlägsen hållfasthet och tålighet är nödvändiga. Den avancerade sammansättningen ger också utskrifter med låg vikt och hög kemisk resistens.