DW Development

Nylon PA6-CF, 1000g, 1.75mm

280,00 kr

(ink. moms)

Upptäck styrkan och mångsidigheten hos vårt Nylon PA6-CF 3D-filament. Tillverkat av slitstarkt PA6-material förbättrat med kolfiber, ger detta filament på 1.75mm exceptionell hållfasthet och slitstyrka åt dina 3D-utskrifter. Den mörka färgen ger en elegant finish till dina projekt. Med en rulle som innehåller 1000g filament är detta det perfekta valet för dem som kräver hög prestanda och pålitlighet i sina 3D-utskrifter. Ge dina skapelser en robust struktur och hållbara egenskaper med Nylon PA6-CF 3D-filamentet.

I lager: 0

Påväg in: 60

I fabrik: 25+

Nylon PA6-CF

Nylon PA6-CF 1000g 1.75mm filament, det perfekta valet för högpresterande och hållbara skapelser. Tillverkat av Polyamid 6 med kolfiberförstärkning, erbjuder detta filament överlägsen styrka och styvhet, vilket resulterar i utskrifter av hög kvalitet.

Med en vikt på 1000 gram ger detta filament tillräckligt med material för att möta dina mest krävande projekt. Den 1.75mm tjockleken gör den kompatibel med många 3D-skrivare, vilket ger dig flexibilitet och mångsidighet.

Nylon PA6-CF är idealiskt för tekniska tillämpningar och funktionella prototyper där hållfasthet och stabilitet är avgörande. Den avancerade sammansättningen ger också låg vikt och utmärkt värmebeständighet.