DW Development

ABS Kolfiber, 1000g, 1.75mm

325,00 kr

(ink. moms)

ABS Kolfiber 3D-filament. Tillverkat av robust ABS-material förstärkt med kolfiber, detta filament på 1.75mm ger enastående strukturell integritet och motståndskraft. Den mörka färgen ger en sofistikerad finish till dina 3D-utskrifter. Med 1000g filament per rulle får du tillräckligt med material för pålitliga och detaljerade projekt. Idealiskt för tekniska tillämpningar där hög styrka och dimensionell stabilitet är avgörande. Skapa robusta och pålitliga komponenter med vårt ABS Kolfiber 3D-filament och låt din kreativitet blomstra med överlägsen prestanda.

I lager: 0

Påväg in: 0

I fabrik: 25+

abs kolfiber

ABS Kolfiber 1000g 1.75mm filament – det ultimata valet för högpresterande och robusta skapelser. Tillverkat av ABS-material med kolfiberförstärkning, ger detta filament enastående styrka och hållbarhet.

Med en vikt på 1000 gram har du tillräckligt med material för att ta itu med ambitiösa projekt. Den 1.75mm tjockleken gör detta filament kompatibelt med många 3D-skrivare, vilket ger dig flexibilitet och mångsidighet i dina skapelser.

ABS Kolfiber är perfekt för tekniska tillämpningar där strukturell integritet och motstånd mot slitage är avgörande. Den avancerade sammansättningen ger också utskrifter med låg vik