DW Development

3d printing services

3D printing service i Sverige har under de senaste åren tagit fart. Det har blivit så populärt att vi har satt ihop en lista över lokala tillverkare som kan hjälpa dig att komma igång med 3D printing här i Sverige. Tekniken blir allt mer tillgänglig. Kostnaderna sjunker och innovationerna flödar, vilket öppnar upp nya möjligheter för alla från uppfinnare i garage till professionella designers. Oavsett om du vill skapa unika smycken hemifrån eller utveckla prototyper för ditt startup-företag, har 3D printing och 3D servicen blivit ett ovärderligt verktyg.

Tjänster för 3D printing, ofta refererade till som 3D printservice, erbjuder skräddarsydda lösningar för dem som kanske inte har tillgång till egen utrustning. Detta har öppnat dörrar för innovation inom olika sektorer, inklusive medicin, arkitektur och konsumentprodukter. Att beställa en 3D utskrift har blivit enklare än någonsin, med företag och onlineplattformar som erbjuder enkla sätt att förvandla digitala idéer till fysiska verkligheter.

Dalarö Design AB

3d printing service 3Dpart Nordic AB

Ge dina idéer liv på nolltid med vår hjälp! Vi är din allt-i-ett butik för alla dina 3D-utskriftsbehov! Vi levererar snabba och prisvärda 3D-utskriftslösningar i Sverige med högkvalitativa FDM och CNC tekniska lösningar.

Skattberg AM design

Bild 2

Vi är en fullservicebyrå som specialiserar sig på att skapa högkvalitativa och anpassade 3D-utskrifter för alla dina behov. Vi erbjuder 3D printing service med avancerade utskriftstekniker, vi skapa allt från prototyper till färdiga produkter, från små till stora serier. Med vår långa erfarenhet inom additiv tillverkning bidrar vi på bästa sätt till att hjälpa er ta fram det ni behöver. Vi använder oss utav industrianpassade maskiner samt material.

Igus AB

Bild 2

Att välja rätt 3D-skrivare kan vara en utmaning med många modeller och märken att välja mellan. På 3DVerkstan hjälper vi dig att navigera i denna djungel genom att förstå dina specifika behov, budget och affärsmål, och leverera den mest kostnadseffektiva lösningen och anpassade kvalitetsdelar.

3D Verkstan​

Bild 3

Genom on-demand tillverkning kan vi hjälpa företag att ta fram kostnadseffektiva modeller, prototyper och slutprodukter med hjälp av de bästa industriella 3D-skrivarna. Vi erbjuder även uppdrag inom designmodellering och 3D-scanning för stora eller små projekt. 60 minuters konsultation ingår alltid i startkostnaden.

Protolabs Network​

Bild 2

We have over 90 3D printing shops in our network and are well known for manufacturing high-quality parts at competitive prices, from rapid prototyping with Fused Deposition Modeling (FDM) to functional end parts made with Selective Laser Sintering (SLS) or Multi Jet Fusion (MJF).

Printmaker 3D

Bild 2

Vi finns i Sollentuna, nära Stockholm. När beställningen har bekräftats 3D-printar vi vanligtvis dina delar inom 2-3 dagar. Efter produktion tar leveransen vanligtvis ytterligare 2-4 dagar att leverera inom Sverige.

Omecon

Prototypframtagning

Vi står alltid redo att börja arbeta med eran förfrågan och önskemål, det enda som krävs är att ni kontaktar oss och beskriver hur vi kan hjälpa er. Vänligen använd formuläret för offertförfrågan vid förfrågningar gällande rena 3d-printinguppdrag och för alla andra ärenden får ni gärna använda vårt kontaktformulär.

Har vi missat er?

Om ni driver en verksamhet inom 3D printing service och vill att fler potentiella kunder och samarbetspartners ska upptäcka vad du har att erbjuda, tveka inte att kontakta oss. Vi har allt ifrån guider till ett av Sveriges största utbud av 3D Filament

Skicka oss dina uppgifter via e-post till info@dwde.se, och berätta kort om din verksamhet, dina produkter eller tjänster, och hur du skiljer dig från mängden. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vår växande community!